Програмна система для організації та управління груповими подорожами. Мобільний застосунок - Фомичов, А. С. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система для організації та управління груповими подорожами. Мета розробки – створення мобільного застосунку для ефективного планування, координації та управління груповими подорожами з використанням фреймворку .NET MAUI. Застосунок має надавати користувачам зручний, зрозумілий та доступний на різних платформах інструмент для колективного планування маршрутів, ведення обліку учасників і вирішення організаційних питань. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio, мова програмування C#, фреймворк .NET MAUI. Також використовуються патерн MVVM, SQLite для локального збереження даних і HTTP-запити для взаємодії з серверною частиною. У результаті розробки було створено кросплатформний мобільний застосунок для організації та керування груповими подорожами, який надає користувачам інструменти для планування маршрутів, взаємодії між учасниками та обміну необхідною інформацією під час подорожі.
Keywords: БІОМЕТРИЧНІ ДАНІ, БЕЗПЕКА, МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК, МОНІТОРИНГ, РЕАЛЬНИЙ ЧАС, СИСТЕМИ ГРУПОВИХ ПОДОРОЖЕЙ, ТРЕКІНГОВІ ДАНІ, ШИФРУВАННЯ, API, .NET MAUI, GPS-ТРЕКІНГ, SQLITE, XAML.; управління груповими подорожами; подорож; фреймворк .NET MAUI