Проблемы становления цифровой экономики в Украине - Мельникова, А. (Baltic International Academy, 2019)
У статті розглянуто сутність і основні складові цифрової економіки. Проаналізовано стан цифрової економіки в Україні. Виділено проблеми становлення цифрової економіки на даному етапі розвитку, такі як нерозвиненість інфраструктури та інституційного забезпечення, технологічне відставання, кіберурози. // The article discusses the essence and main components of the digital economy. The state of the digital economy in Ukraine is analyzed. The problems of the digital economy at this stage of development, such as the underdevelopment of infrastructure and institutional support, technological lag, cyber threats, are highlighted.
Keywords: цифрова економіка; діджіталізація; інформаційно-комунікаційні технології; цифрові технології; digital economy; digitalization; information and communication technologies; digital technologies