Розробка проєкту настільної гри для дітей «ХТО Я Є? – ТЕАТР В ГОЛОВІ» - Чеботарьова, І. Б.; Юдіна, К. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У дослідженні розглянуто процес розробки настільної карткової гри для дітей як сучасного видавничого продукту, що об’єднує розвиток образного мислення, авторські ілюстрації та поліграфічне оформлення. Проведено аналіз подібних видань та сформовано концепцію. Основний акцент зроблено на візуальній стилістиці, композиційних рішеннях і якості поліграфічного виконання.
Keywords: карткова гра; поліграфічне оформлення