Спосіб вимірювання параметрів сигналів і трактів НВЧ - Зайченко, О. Б.; Ключник, І. І.; Мірошник, М. А.; Бутенко, В. М. (ХНУРЕ, 2017)
Спосіб вимірювання параметрів сигналів і трактів НВЧ полягає у вимірюванні параметрів в рівновіддалених одна від одної частотних точках, реєстрації сигналів датчиків, їх комутації, обробці даних і індикації результатів, додатково відстежується зміна частоти в проміжних точках, визначають поправковий коефіцієнт k .
Keywords: НВЧ; вимірювальна техніка