Удосконалення системи синхронізації багатоканальної станції наведення ракет зенітного ракетного комплексу с-300в1 в режимах виявлення та супроводження повітряних цілей - Марченко, Б. С.; Джус, В. В.; Титаренко, Р. В. (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
Виконання завдань за призначенням радіотехнічного засобу можливо лише при справності всіх його систем. В ході проведеного дослідження з‘ясовано, що при веденні сучасного протиповітряного бою багатоканальної станції наведення ракет (БСНР) буде використовувати різні типи сигналів та різні режими роботи, постійно здійснювати переходи між ними, що потребує удосконалення такої системи станції, що забезпечить покращення її роботи в усіх режимах та з усіма типами сигналів.
Keywords: система синхронізації багатоканальної станції; наведення ракет зенітного ракетного комплексу