Адаптація пояснень з урахування дій користувача на основі аналізу журналів подій методами process mining - Чалий. С. Ф.; Єрохін, Д. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Використання складних алгоритмів прийняття рішень в сучасних інтелектуальних системах потребує використання пояснень для того, щоб механізм і причини прийняття рішення були зрозумілими користувачам таких систем. Тому моделі пояснень стають суттєвим інструментом для прийняття обґрунтованих рішень.
Keywords: адаптація пояснень; журнал подій