Впровадження штучного інтелекту в процеси графічного дизайну - Бокарєва, Ю. С.; Апалькова, С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній роботі розглядаються основні тенденції використання штучного інтелекту у графічному дизайні. Використання генеративного ШІ дозволяє автоматизувати «рутинні» процеси, прискорюючи роботу дизайнерів і відкриваючи нові можливості у створенні візуального контенту. У статті розглянуто переваги та недоліки використання AI у дизайні, його вплив на професію дизайнера та перспективи розвитку цієї технології.
Keywords: креативність; графічний дизайн