Кросплатформний застосунок для обміну рецептами з інтегрованим AI-помічником - Леонов, О. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка мобільного застосунку, що дозволяє користувачам знаходити рецепти, а також публікувати власні. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих рішень для пошуку та публікації кулінарних рецептів. Розроблений застосунок включає функціонал реєстрації та авторизації користувачів, можливість додавання нових рецептів із текстовими описами та зображеннями, а також механізм пошуку за ключовими словами та категоріями. Для реалізації проєкту було створено серверну частину, що забезпечує обмін даними між базою даних та клієнтською частиною. Інтерфейс застосунку розроблено з акцентом на зручність використання та сучасний дизайн. Особливу увагу приділено забезпеченню безпеки даних користувачів та швидкодії застосунку. Результатом роботи став повноцінний мобільний застосунок, який може бути використаний як інструмент для пошуку кулінарних ідей та спільного обміну рецептами серед користувачів.
Cross-Platform Recipe Sharing Application with an Integrated AI Assistant
Keywords: інтерфейс користувача; авторизація