Способи розпізнавання образів за допомогою нейронних мереж у різних програмних середовищах - Колисниченко, М. С. (ХНУРЕ, 2022)
У першій частині роботи наведені основні поняття штучних інтеллектуальних систем. У другій частині роботи проведений огляд термінології. Третя частина роботи включає інформацію про основні поняття щодо вибору мережи. У четвертій частині була решена задача із розпізнавання образа. П’ята частина це експеримент у MATHCAD. У цій роботі були розглянуті механізми побудови голографічного дісплею та його основні технічні характеристики та вивчени основні принципи та використання мікроконтролеру Arduino Uno в сфері відображення інформації.
Keywords: НЕЙРОННА МЕРЕЖА, ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЛЕКТ, РОЗПІЗНАВАННЯ ОБРАЗІВ, MATLAB