Дослідження методів розпізнавання тексту та виявлення діалогів із залученням штучного інтелекту - Моторін, Р. С. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – Штучний інтелект для обробки мови та штучний інтелект для обробки текстів. Мета роботи – Аналіз та дослідження сучасних методів розпізнавання діалогів та алгоритмів складання підсумків діалогів з використанням технологій Штучного інтелекту. Розвиток розуміння основних принципів функціонування систем обробки природної мови та їх застосування для покращення ефективності взаємодії людини з інтелектуальними агентами. Формулювання методів інтеграції алгоритмів розпізнавання та аналізу діалогів з іншими системами Штучного інтелекту для створення комплексних інтелектуальних рішень у сфері обробки природної мови. Результат роботи – розроблена перша теоретична частина магістерського дослідження.
Keywords: обробка мови; природна мова