Перспективи застосування сучасних систем автоматизації - Конєва, А. І. (ХНУРЕ, 2022)
В статті розглянуті перспективи застосування систем автоматизації, детально проаналізовано складові автоматизації у декількох напрямках, та в результаті, визначено небезпечні моменти, що «приховують» в собі автоматизовані процеси.
Keywords: тенденції; системи автоматизації; роботи