Система індикаторів інноваційно-інвестиційних можливостей підприємства - Полозова, Т. В. (ГО "Львівська економічна фундація", 2015)
Запропоновані показники мають самостійне значення в процесі діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства. Всі вони можуть служити результатом оцінки окремих компетенцій підприємства в інноваційно- інвестиційній сфері на конкретний момент часу, можуть бути розраховані і проаналізовані у динаміці, а також на основі побудованого динамічного ряду можуть бути спрогнозовані на майбутній період.
Keywords: інноваційно-інвестиційна діяльність; інноваційно-інвестиційні можливості підпрємства; інтегральний показник інноваційно-інвестиційних можливостей; інноваційно-інвестиційний потенціал