Дослідження задач доставки товарів та методів їх розв’язання в логістичних системах - Калита, Н. І.; Жуков, В. Є. (ФОП Петров В.В., 2022)
Розглянемо таку задачу. Кур’єр починає робочий день у депо. Напочатку відомий список запитів на дрібнопартійні перевезення. Запит являє собою адреси отримання та доставки товару. Кур’єрові необхідно виконати всі запити на транспортування. Під час їх виконання нові замовлення можуть з’являтися у будь-який час.
Keywords: доставка товару; замовлення товарів