Метод прогнозування серцево-судинних захворювань на основі методів машинного навчання - Вракіна, К. П. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження і окресслення методів машинного навчання, які можуть бути ефективно застосовані для прогнозування серцевих захворювань та корекції поведінкових факторів ризику в профілактиці серцево-судинних захворювань (ССЗ). У ході виконання кваліфікаційної роботи було поставлено задачу спрогнозувати ймовірність виникнення проблем із серцем у людей на основі інформації про їхнє здоров’я і точно визначити проблему, завдяки алгоритмам машинного навчання. Результати цього досліждення можуть бути використані медиками для встановлення точного діагнозу серця пацієнтів на основі проаналізованих даних, що передбачить можливість розвитку хвороби серця.
Method for Predicting Cardiovascular Diseases Based on Machine Learning Methods
Keywords: machine learning; ССЗ; PyTorch; код