Розробка дизайну веб-сайту «CreatiWave» Редизайн веб-сайту «Червона книга України» - Глибін, Д. Д. (My University, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи є проєктування та розробка дизайну веб-сайту «CreatiWave». Об’єктом дослідження саме є особливості розробки дизайну для веб сайтів, їхні тенденції та складнощі. Під час роботи було визначено мету і основні задачі проєктування та розробки дизайну, включно зі створенням інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, вибором колірної схеми і шрифтів, а також інтеграцією інтерактивних функцій для розділів статей, публікацій робіт і авторських профілів. Процес включав проєктування структури сайту, розробку макетів, тестування UX/UI і фінальне доопрацювання для забезпечення зручного та естетично привабливого користувацького досвіду. Було розглянуто та обґрунтовано вибір ілюстрацій та графічних елементів. Для більш кращого розуміння розробки дизайну, було проведено аналіз альтернативних веб-платформ, та виявлено їхні переваги та недоліки. Здійснено економічне обґрунтування кваліфікаційної роботи. Результатом даного дослідження є розробка дизайну веб-сайту. Було розроблено особистий стиль компанії, зручний інтерфейс та структуровану навігацію.
Keywords: дизайн сайту; макет сайту