Проектування та розробка web-сайту «Уроки створення сайту засобами HTML5 та CSS3» - Крюкова, М. М. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка веб-сайту «Уроки створення сайту засобами HTML5 та CSS3». В ході роботи були виконані наступні дії: проаналізоване технічне завдання; проведений аналітичний огляд у виробництві та застосуванні веб-видань; обрані інструментальні засоби розробки веб-сайту; спроектовані інформаційна структура та навігація; розроблена модульна сітка; створений графічний дизайн; наповнені контентом сторінки веб-сайту; виконані тестування на кросбраузерність та на адаптивність; проведені розрахунки витрат на розробку веб-сайту. У зв’язку із виконаними діями був розроблений адаптивний веб-сайт, який містить навчальну спрямованість та допоможе сформувати базові знання початківцям у веб-розробці.
Keywords: веб-видання; модульна сітка