Дослiдження процесу розробки UI/UX web-додаткiв - Петліна, А. О. (My University, 2021)
В процесі виконання кваліфікаційної роботи було проведено дослідження графічних редакторів для створення анімаційного контенту для веб-систем, а також розроблено рекомендації щодо створення UX/UI Landing Page. Проведено аналіз спеціальної науково-технічної літератури на тему дослідження, і систематизовано наведену в різних джерелах інформацію. Проведено аналіз графічних редакторів для створення UX/UI дизайну. Розглянуто методи аналізу та вибір оптимального графічного редактора. Вибір здійснювався на основі експертного методу методу з урахуванням вимог до UX/UI дизайну макетів сторінки. Проведено економічне обгрунтування доцільності проведення данної науково-даслідницької работи (НДР).
Keywords: UX/UI дизайн; веб дизайн; графічний редактор; figma; експерементальний метод; веб-інструмент