Дослідження роботи радіомосту міліметрового діапазону хвиль за межами приміщення - Асєєва, С. А. (My University, 2021)
В атестаційній роботі проведені огляд та аналіз різних методів розрахунку готовності каналу зв’язку міліметрового діапазону та розповсюдження радіохвиль в атмосфері Побудована кумулятивна функція аслаблення радіохвиль в атмосфері і проведено її аналіз Розроблено апаратурно-методичне забезпечення та результати вимірювання чутливості радіометрів 3см та 8мм діапазонів хвиль
Keywords: радіомост; міліметровий діапазон; радіохвиля; атмосферне поглинання