Дослідження процесу розробки моделі програмної системи методами теорії автоматів та мереж Петрі - Пархоменко, Б. Є. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є процес розробки програмної системи, якийвключає в себе створення моделі, її аналіз та оптимізацію за допомогою методів теорії автоматів та мереж Петрі. Головною метою роботи є вивчення та оцінка ефективності використання теорії автоматів та мереж Петрі у процесі розробки програмної системи. Зокрема, робота спрямована на аналіз можливостей абстрагування логічних взаємодій та моделювання паралельних процесів за допомогою цих теоретичних підходів.
Keywords: теорія автоматів; мережа Петрі; пошук функцій