Вплив діджиталізації на інноваційну інфріструктура в Україні та світі - Глібко, С. В.; Сохікян, А. С. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена вивченню впливу процесу діджиталізації на інноваційну інфраструктуру. Автор проаналізував сучасний стан розвитку інформаційних систем, впливу процесу діджиталізації на надання державний послуг в Україні. Також, був вивчений зарубіжний досвід, зокрема Європейського Союзу, щодо надання в електронному режимі адміністративних послуг. // The scientific work is devoted to the study of the impact of the digitization process on the innovation infrastructure. The author analyzed the current state of development of information systems, the impact of the digitization process on the provision of public services in Ukraine. Also, foreign experience, in particular the European Union, in providing administrative services electronically has been explored.
Keywords: діджиталізація; інноваційна інфраструктура; адміністративні послуги; digitalization; innovative infrastructure; administrative services