Метод визначення показників якості підготовки об’єктів навчання - Романенко, І. О.; Рубан, І. В.; Трублін, О. А. (ВІТІ НТУУ КПІ, 2009)
Розмаїття вимірювальних засобів рівня знань, умінь та навичок об’єкту навчання унеможливлює використання результатів перевірок в задачі моделювання системи підготовки. Це призводить до необхідності використання єдиного показника рівня підготовки. На основі аналізу шкал вимірювання контрольних заходів у статті запропоновано метод визначення показників якості підготовки шляхом чисельно-якісного зіставлення результатів контролю знань, умінь та навичок.
Keywords: система підготовки; рівень підготовки; підготовка об’єктів навчання