Кієнт-серверна система з WEB-інтерфейсом для взаємодії робітників ІТ-компанії - Красніков, В. О.; Ляшенко, Г. Є. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є розробка додатку, яка дозволить працівникам ІТ-підприємства комунікувати між собою, незалежно від наявності мережі Інтернет.
Keywords: розробка додатку; ІТ-підприємство; Java; Spring Boot; MySQL