Сутнісні характеристики та співвідношення понять «економічна безпека держави», «економічна безпека регіону», «економічна безпека підприємства» - Білоусов, Є. М. (Право, 2014)
Статтю присвячено аналізу сучасних характеристик економічної безпеки, співвідношенню понять «економічна безпека держави», «економічна безпека регіону» та «економічна безпека підприємства», з’ясуванню сутнісних характеристик цих понять у контексті ефективного використання та забезпечення динамічного розвитку економіки. // The article is devoted to the analysis of modern characteristics of economic security, the ratio of the concepts "Economic security of the state", "economic security of the region" and "economic security of the enterprise", to clarify the essential characteristics of these concepts in the context of effective use and ensuring dynamic economic development.
Keywords: економічна безпека держави; економічна безпека регіону; економічна безпека підприємства; економічні характеристики; ефективне використання; забезпечення; state economic security; economic security of the region; economic security of the enterprise; economic characteristics; efficient use; provision