Розробка інформаційно-пошукової системи обліку продукції для автоматизованої багаторівневої внутрішньо-складської підсистеми зберігання - Трохін, В. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки: процес управління складським обліком продукції, який включає приймання, зберігання, переміщення та відвантаження товарів. Предмет розробки: методи та засоби автоматизації обліку продукції на складі за допомогою інформаційно-пошукової системи. Мета кваліфікаційної роботи: розробка ефективної інформаційно-пошукової системи обліку продукції, яка дозволить покращити процеси управління складськими операціями та забезпечити зручний інтерфейс для користувачів різних ролей. Методи дослідження: аналіз теоретичних основ обліку продукції на складі, порівняння аналогічних програмних рішень, моделювання процесів обліку продукції за допомогою діаграм послідовності та активності, проектування логічної та фізичної моделей бази даних, реалізація програмного забезпечення на платформі .NET Framework із використанням мови програмування C# та системи управління базами даних MySQL. У кваліфікаційній роботі розглянуто актуальні питання автоматизації обліку продукції на складі. Запропоновано рішення, що дозволяють оптимізувати процеси приймання, зберігання, переміщення та відвантаження продукції. Спроектовано та реалізовано інформаційно-пошукову систему обліку продукції, яка забезпечує функціональні можливості для користувачів різних ролей. Розроблена система може використовуватись на підприємствах для автоматизації складських операцій, що сприяє підвищенню ефективності управління продукцією та покращенню обслуговування клієнтів.
Keywords: управління складським обліком продукції; облік продукції; інформаційно-пошукова система; внутрішньо-складська підсистема зберігання; відвантаження товарів