Основні положення математичного апарату суб'єктивної логіки та його застосування для оцінки рівня зрілості систем забезпечення безпеки інформації - Потій, О. В.; Лєншин, А. В. (ХНУРЭ, 2005)
Основні положення математичного апарату суб'єктивної логіки та його застосування для оцінки рівня зрілості систем забезпечення безпеки інформації. У даній роботі наводиться огляд основних положень теорії суб'єктивної логіки, яка запропонована Аудуном Джосантом.
Keywords: суб'єктивна логіка; математичний апарат суб'єктивної логіки; безпека інформації