Питання нанобезпеки сучасного суспільства - Кузнецова, І. А.; Пронюк, Г. В. (КНУТД, 2017)
Мета наукового дослідження – дослідити теоретичні аспекти виникнення нових видів ризиків для життя та здоров'я людини, що пов’язані з розвитком сучасних технологій.
Keywords: наноматеріали; наноризики; управління ризиками