Формування системи складування у торговельній логістиці підприємства - Полозова, Т. В.; Бессараб, Д. І. (ХНУРЕ, 2021)
Під час формування загальної концепції системи складування, необхідно усвідомлювати, що вона повинна бути насамперед економічною. Планування та впровадження складської системи – це лише частина загальної концепції складування, при цьому мають враховуватися інтереси всього підприємства, а рентабельність складу має бути головним критерієм вибору.
DOI: 10.30837/978-966-659-334-7
Keywords: система складування; логістика; логістична модель; збутова мережа