Виявлення агрегованих чинників, що впливають на стан фінансової безпеки банку - Смоляк В. А.; Мурдов М. М. (My University, 2022)
Дослідження присвячене виявленню агрегованих чинників, що впливають на стан фінансової безпеки банку. В результаті дослідження встановлено, що застосування факторного моделювання дозволяє виявити агреговані чинники, що відбивають вплив сформованої сукупності часткових показників як базисних параметрів інтегрального оцінювання стану фінансової безпеки банку
Keywords: банк; фінансові безпека; банківська діяльність; фінансове діагностування; механізм забезпечення фінансової безпеки; агреговані чинники