Аналіз ефективності використання AD-HOC мереж у торговому комплексі - Перевало, О. Ю. (My University, 2021)
Розглянуто основні технології бездротових локальних комп’ютерних мереж. Відзначено їх основні компоненти та топології. Проведено аналіз основних стандартів бездротових мереж на базі технології mesh, відзначено їх основні характеристики та область застосування. Приведено зразок побудови локальної мережі у торговому комплексі, обрана оптимальна, для такої мережі, технологія та топологія. На основі аналізу умов приміщення комплексу запропоновано умови для раціонального розташування технічних засобів. Проведено розрахунок зони дії точок доступу, змодельовано зону покриття для бездротової мережі з урахуванням конкретних умов поширення сигналу.
Keywords: бездротове з'єднання; бездротовий зв'язок; локальна мережа; локальна мережа; mimo; точка доступу; бездротовий контролер; WEP; WPA