Дослідження методів спрощення та оптимізації часток для портативних ігрових пристроїв - Шульга, М. В. (My University, 2024)
Метою роботи є проведення дослідження продуктивності сучасних систем симуляції часток в реальному часі та прийняття оптимізаційних рішень для її покращення. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір системи симуляції часток, проведення експерименту та оптимізаційних дій.
Keywords: ігровий пристрій; симуляція часток в реальному часі; портативний ігровий пристрій