Оцінювання ефективності системи менеджменту якості просування товарів та послуг в Інтернет - Назаров, О. І. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – системи менеджменту якості просування товарів та послуг в Інтернет. Мета роботи – розробка системи оцінювання ефективності менеджменту якості просування товарів та послуг в Інтернет. У кваліфікаційній роботі було проведено аналіз маркетингу в інтернеті, його поняття, види, засоби просування та моделі бізнесу. Визначено інструменти та методи маркетингової комунікації в інтернеті, методи залучення та утримування відвідувачів на сайті. Розроблена та запропонована система проведення оцінки ефективності процесів інтернет-маркетингу.
Keywords: менеджмент якості; інтернет-маркетинг; електронна комерція; маркетингові комунікації