Раціональне використання ділової авіації - Манівчук, В. В.; Романенков, Ю. О. (Liha-Pres, 2023)
Основа сучасної підприємницької діяльності та, зокрема, міжнародного бізнесу – оперативність вирішення питань. У комерційній сфері більшість ситуацій не терпить зволікань, а затримки загрожують і втратою вигідних угод, і прибутку
Keywords: ділова авіація