Спеціалізовані комп’ютерні засоби для організації рою дронів з використанням штучного інтелекту - Марченко, В. І. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження спеціалізованих комп’ютерних засобів для організації рою дронів з використанням штучного інтелекту. Дослідження спрямоване на аналіз алгоритмів та програмного забезпечення, які забезпечать ефективну координацію та комунікацію між дронами, що дозволить уникнути зіткнень, дублювання завдань та неефективного використання ресурсів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз труднощів, пов’язаних із координацією та комунікацією дронів при ручному управлінні, включаючи ймовірність зіткнень, дублювання завдань та неефективного використання ресурсів.
Keywords: дрон; мережевий протокол; планування польотів