Розробка агентної імітаційної моделі для моделювання переміщення мобільних роботів - Костенко, С. В. (My University, 2020)
В ході виконання атестаційної роботи було виконано аналіз предметної області. Проаналізована структура імітаційної моделі. Розглянуто методи імі-таційного моделювання, види переміщень та планування переміщення мобі-льних роботів. В середовищі AnyLocig була створена імітаційна модель, піс-ля чого візуально оглянуто поведінку мобільного робота при зіткненні з ін-шими роботами та виходу з границь робочої зони.
Keywords: агентно імітаційне моделювання; anylogic; мобільні роботи; переміщення