Підсистема інноваційної інфраструктури як складова національної інноваційної системи: проблеми розвитку та функціонування на регіональному рівні - Подрез-Ряполова, І. В. (Baltic International Academy, 2018)
Розглядаються проблеми розвитку і функціонування інноваційної інфраструктури на регіональному рівні. Визначаються основні складові інноваційної інфраструктури, а також основні правові проблеми розвитку і функціонування інноваційної інфраструктури на регіональному рівні. Підкреслюється необхідність удосконалення інституційно-правового забезпечення розвитку регіонів. // The problems of the development and functioning of innovative infrastructure at the regional level are considered. The main components of the innovation infrastructure are determined, as well as the main legal problems of development and operation of the regional innovation infrastructure. The need to improve the institutional and legal support of regional development of regions is noted.
Keywords: інноваційна інфраструктура; соціально-економічний розвиток; регіональний рівень; регіональна диференціація; правове регулювання; innovation infrastructure; socio-economic development; regional level; regional differentiation; legal regulation