Забезпечення захищеності радіоканалів управління безпілотними літальними апаратами - Переметчик, Д. О.; Смірнов, А. О. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз захищеності радіоканалів управління безпілотними літальними апаратами
Keywords: управління безпілотними літальними апаратами