Дослідження можливостей використання клавіатурного та курсорного почерку для вирішення задач ідентифікації студентів систем дистанційного навчання - Зозуля, О. С. (ХНУРЕ, 2020)
The objective of the work is to research the effectiveness of the background keyboard and mouse monitoring applications in the automatically-controlled distance education systems.