Програмна система для організації збору коштів. Мобільний застосунок. Підсистема роботи з ініціативами та зборами - Ляшенко, Є. А. (My University, 2025)
Метою роботи є створення мобільного застосунку для організації збору коштів із підсистемою управління ініціативами та кампаніями. На основі аналізу предметної області сформовано вимоги до ключових сервісів: модулю створення ініціатив із мінімальною формою і верифікацією організаторів, модуля запуску кампаній із параметрами цілі, термінів і реального часу оновлення прогресу, модуля безпечної обробки платежів із інтеграцією банківських сервісів і підтримкою двофакторної автентифікації, сервісу сповіщень для надсилання push-та електронних повідомлень і сервісу автентифікації та розподілу прав доступу за ролями. Інтерфейс застосунку забезпечує швидкий перегляд та фільтрацію ініціатив, детальний огляд кампаній і зручний процес донейту з вибором суми та способу оплати. Для забезпечення надійності та відмовостійкості реалізовано автоматичне тестування, безперервну інтеграцію та розгортання, моніторинг показників системи та регулярне резервне копіювання даних. Розроблена система поєднує інтуїтивність користувацького досвіду, гнучкість налаштувань і високий рівень безпеки, що дозволяє ефективно й прозоро проводити благодійні збори в мобільному середовищі.
Keywords: АРХІТЕКТУРА, АУТЕНТИФІКАЦІЯ, БЕЗПЕКА, ІНТЕГРАЦІЯ, МІКРОСЕРВІСИ, МОБІЛЬНІСТЬ, ПЛАТЕЖІ, СПОВІЩЕННЯ.; робота з ініціативами; збіру коштів; сервіс сповіщень; фільтрація ініціатив