Математична модель коефіцієнта передачі побічних електромагнітних випромінювань відеотракту засобів обчислювальної техніки для широких діапазонів частот і відстаней - Гапіченко, А. М.; Заболотний, В. І. (ХНУРЕ, 2025)
Метою цієї доповіді є розробка та дослідження моделей прояву впливу магнітної та електричної складових побічних електромагнітних випромінювань (ПЕМВ) для створення комплексів технічного захисту інформації. У доповіді представлено розроблені моделі складових поля у типових діапазонах частот та відстаней, включаючи ближню, проміжну і дальню зони відповідних полів у формі коефіцієнтів передачі
Keywords: відеотракт; передача побічних електромагнітних випромінювань