Автоматизация диагностирования состояния организации в системе стратегического управления персоналом - Васильцова, Н. В.; Панфёрова, И. Ю. (My University, 2010)
Запропоновано автоматизовану методика анали за кадрового стану організації з використанням діагностичного походу. Виділено і класифіковані індикатори кадрового стану (фактори), що формують інформаційну базу для вирішення задачі діагностування. Розроблено процедури діагностики кадрової ситуації, що дозволяють ранжувати чинники і враховувати задані обмеження для вибору стратегії управління персоналом в рамках використання SWOT-аналізу організації. An automated method for analyzing the personnel status of an organization using a diagnostic approach is proposed. Indicators of personnel status (factors) that form the information base for solving the diagnostic problem are identified and classified. Procedures for the diagnosis of the personnel situation have been developed, which allow to rank factors and take into account the given limitations for the selection of the HR strategy within the framework of SWOT analysis of the organization.
Keywords: персонал; диагностика; информационная база