Впровадження штучного інтелекту в поліграфічне виробництво - Левикін, І. В.; Єршова, А. М. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі розглянуто перспективи використання технологій штучного інтелекту (ШІ) у поліграфічному виробництві. Здійснено аналіз напрямів, в яких ШІ може покращити якість, швидкість та економічну ефективність друкарських процесів. Наведено приклади успішної інтеграції ШІ в переддрукарську підготовку, контроль якості та управління кольором.
Keywords: управління кольором; переддрукарська підготовка