Аналіз властивостей алгоритмів блокового симетричного шифрування (за результатами міжнародного проекту NESSIE) - Горбенко, І. Д.; Гулак, Г. М.; Олійников, Р. В.; Руженцев, В. І.; Михайленко, М. С. (ХНУРЭ, 2005)
У статті проаналізовано властивості алгоритмів блокового симетричного шифрування (за результатами міжнародного проекту NESSIE)
Keywords: симетричні шифри; конфеденційність інформації; проект NESSIE