Використання тарифного та нетарифного регулювання при переміщенні через митний кордон України - Тищенко В. Ф.; Скляр А. Р. (My University, 2023)
Успішна зовнішньоекономічна діяльність значною мірою залежить не тільки від ступеня нормалізації конкуренції на внутрішньому ринку, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції, а й від знання можливостей її збуту, дотримання умов роботи на зовнішньому ринку, норм і правил національні та міжнародні засоби впливу на зовнішню торгівлю. Досліджено теоретичні питання тарифного інетарифного регулювання при переміщенні через митний кордон України. Реалізація сформованих та відібраних пропозицій, дозволить підвищити ефективність використання інструментів нетарифного регулювання та сприятиме забезпеченню визначеного кола інтересівмитних органів.
Keywords: тарифне регулювання; нетарифне регулювання; митний кордон України; митний режим; переміщення через митний кордон України