Психоемоційний вплив кольору - Шипова, М. К.; Вовк, О. В. (ХНУРЕ, 2020)
В представленій роботі розглянуто психоемоційний вплив різних кольорів на людину, їх вплив на емоції та когнітивні характеристики.
Keywords: друк; колір