Роль фізичного виховання і спорту в засвоєнні інженерно-технічних дисциплін - Полянский, А. С.; Дидюк, Н. А. (ХНАДУ, 2020)
Подоланню однобічності в розумінні фізичної культури і спорту цілеспрямованому вихованню її сприяє звернення до філософського вчення про специфіку людського буття і культури як такої.
Keywords: фізичне виховання; спорт; фахівець