Ігровий програмний застосунок у жанрі Metroidvania з елементами карткової гри. User Interface. Анімація. Графічне відображення - Лухменко, Е. К. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – ігровий програмний застосунок у жанрі Metroidvania з елементами карткової гри. Мета розробки – створення ігрового програмного застосунку, який буде містити 6 рівнів та міні-гру у жанрі Metroidvania з елементами карткової колекційної гри. Метод рішення – середовище розробки Ct.js, програма для створення ілюстрацій та спрайтів Krita, програма для створення анімацій Spine, мова програмування JavaScript. У результаті розробки було створено ігровий програмний застосунок з головним героєм, який може взаємодіяти з рівнями (локаціями), ворожими персонажами, NPC, міні-грою та колекційними картками.
Keywords: геймплей; 2D графіка; діаграма діяльності; діаграма пакетів; діаграма прецедентів