Ієвлєв, І. В.2025-07-012025-07-012024Ієвлєв І. В. Дослідження методів гейміфікації та їх програмна реалізація в програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктів : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 121– Інженерія програмного / І. В. Ієвлєв ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 51 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/31850Об'єктом дослідження є методи гейміфікації та їх програмна реалізація в програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктів. Метою роботи є проведення дослідження методів гейміфікації у програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктів. У результаті кваліфікаційної роботи було досліджено використання методів геймифікації у розробці застосунків для підрахунку калорійності та БЖВ продуктів. Також запропоновано метод визначення індексу насиченості їжею. Практична цінність даного дослідження полягає у вливі на просуванні концепції здорового способу життя. Використання запропонованого додатку знижує ризики ожиріння та пов'язаних хвороб за рахунок формуваня здорових харчових звичок у користувачів.ukгейміфікаціяпідрахунок калорійності продуктівБЖВ продуктДослідження методів гейміфікації та їх програмна реалізація в програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктівOther