Дослідження методів гейміфікації та їх програмна реалізація в програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктів - Ієвлєв, І. В. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є методи гейміфікації та їх програмна реалізація в програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктів. Метою роботи є проведення дослідження методів гейміфікації у програмних застосунках підрахунку калорійності та БЖВ продуктів. У результаті кваліфікаційної роботи було досліджено використання методів геймифікації у розробці застосунків для підрахунку калорійності та БЖВ продуктів. Також запропоновано метод визначення індексу насиченості їжею. Практична цінність даного дослідження полягає у вливі на просуванні концепції здорового способу життя. Використання запропонованого додатку знижує ризики ожиріння та пов'язаних хвороб за рахунок формуваня здорових харчових звичок у користувачів.
Keywords: гейміфікація; підрахунок калорійності продуктів; БЖВ продукт