Особливості виготовлення дитячої літератури. історія, технології, матеріали - Челомбітько, В. Ф. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2025)
Наведено дослідження технологій додрукарської підготовки, друкування та післядрукарського оздоблення, конструкції та матеріалів для виготовлення дитячої літератури. Наведено аналіз історичного розвитку дитячої літератури України за часів незалежності, процесу художньо-технічного проєктування дитячої книги, типологію та специфіку книжок для дітей, інноваційні технології проєктування і виробництва.
Keywords: книга; додрукарська підготовка