Мобільний додаток для управління гардеробом.Back-end - Замковий, А. Г. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – Back-End мобільного додатка для системи керування гардеробом. Мета розробки – створення програмного застосунку, який матиме в собі функціональність обробки користувацьких запитів для системи керування гардербом. Метод рішення – середовище розробки Vs Code, мови програмування Python та SQL, фреймворк FASTApi, база даних MySQL. У результаті розробки створено програмний застосунок, котрий має в собі функціанальність керування власним гардеробом.
Keywords: керування власним гардеробом; обробка користувацьких запитів; фреймворк FASTApi