Т. 3. IV Форум "Автоматизація, електроніка та робототехніка. Стратегії розвитку та інноваційні технології" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2022)
Видання підготоване кафедрою мікропроцесорних технологій і систем (МТС) Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ)